Όροι & Πολιτική καταστήματος

Όριο ηλικίας
Το ηλεκτρονικό κατάστημα CAVAISA.gr πωλεί οινοπνευματώδη προϊόντα μόνο σε άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών και διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την πώληση σε αντίθετη περίπτωση.

Τιμές
Οι τιμές που αναγράφονται στον κατάλογο του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι τελικές, σε ευρώ (€) και περιλαμβάνουν τον Φόρο Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ) που αντιστοιχεί σε κάθε προϊόν. Το ηλεκτρονικό κατάστημα CAVAISA.gr διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τις τιμές των προϊόντων του χωρίς έγγραφη ενημέρωση προς τους πελάτες. Οι χρεώσεις του κόστους αποστολής υπολογίζονται με βάση την διεύθυνση και τον χρόνο παράδοσης.
Περιγραφές προϊόντων
Οι περιγραφές των προϊόντων του καταστήματος έχουν γίνει από την ομάδα του CAVAISA.gr με βάση προσωπικές δοκιμές ή/και πληροφορίες από τους ίδιους τους παραγωγούς. Έχει καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακριβέστερη περιγραφή των προϊόντων, ωστόσο το ηλεκτρονικό κατάστημα CAVAISA.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τυπογραφικά ή ορθογραφικά λάθη, καθώς και για ενδεχόμενες ανακρίβειες στις περιγραφές των προϊόντων του καταλόγου του. Οι περιγραφές των προϊόντων και των παραγωγών που περιλαμβάνονται στις σελίδες του CAVAISA.gr αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας.
Φωτογραφίες προϊόντων/παραγωγών
Στο μεγαλύτερο μέρος τους τα προϊόντα του καταλόγου του CAVAISA.gr έχουν φωτογραφηθεί επί τούτου από επαγγελματία φωτογράφο. Οι φωτογραφίες των οινοποιείων, αμπελώνων κλπ χρησιμοποιούνται με την άδεια των κατόχων τους και αποτελούν πνευματική τους ιδιοκτησία.
Τρόποι πληρωμής

Οι πελάτες του CAVAISA.gr μπορούν να επιλέξουν από τις εξής επιλογές πληρωμής των παραγγελιών τους

• Πιστωτική κάρτα ( VISA, MASTERCARD, VISA ELECTRON)

Η διεκπεραίωση κάθε παραγγελίας γίνεται εφόσον έχει γίνει εξόφληση τόσο για το συγκεκριμένο είδος, όσο και για τα έξοδα μεταφοράς.

Τρόποι αποστολής/παράδοσης

Ανάλογα με την διεύθυνση του παραλήπτη, η παράδοση των παραγγελιών γίνεται είτε από υπάλληλο της εταιρείας με ίδιο μέσο, είτε με συνεργαζόμενη υπηρεσία ταχυμεταφορών (acs courier), Επιπλέον, ο πελάτης έχει την επιλογή να παραλάβει την παραγγελία του από το φυσικό κατάστημα της CAVAISA χωρίς κάποια επιπρόσθετη χρέωση.
Εγγύηση ποιότητας/επιστροφές

Η ομάδα του CAVAISA.gr, αξιοποιώντας την μακρά εμπειρία και τεχνογνωσία της στον χώρο του οίνου και του ποτού, εγγυάται την φύλαξη και συντήρηση των ειδών του καταλόγου του καταστήματος κάτω από επαγγελματικές συνθήκες. Επιπλέον, καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε κάθε είδος να παραδοθεί στον πελάτη σε τέλεια κατάσταση. Σε περίπτωση οποιοδήποτε ελαττώματος στο προϊόν ή στη συσκευασία του, ο πελάτης παρακαλείται να επικοινωνήσει με το CAVAISA.gr εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών, προκειμένου να δρομολογηθεί είτε η αντικατάσταση του προϊόντος, είτε η επιστροφή των χρημάτων με πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα (όχι σε μετρητά). H αντικατάσταση προϊόντος και η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιούνται μόνο στη περίπτωση που για το ελαττωματικό προϊόν ή την ελαττωματική συσκευασία ευθύνεται το κατάστημα CAVAISA.gr και όχι σε περίπτωση ευθύνης του πελάτη.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Η συλλογή προσωπικών στοιχείων από το ηλεκτρονικό κατάστημα CAVAISA.gr γίνεται αποκλειστικά με γνώμονα την ενημέρωση και βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών του. Η εισαγωγή των στοιχείων αυτών από τον πελάτη στον ιστοχώρο CAVAISA.gr συνιστά έγγραφη συγκατάθεση για την χρήση τους με αυτό τον σκοπό. Η εταιρεία δεσμεύεται ότι δεν θα ενοικιάσει, πωλήσει ή προωθήσει τα στοιχεία αυτά προς οποιονδήποτε τρίτο για κανένα λόγο.

Έκδοση απόδειξης/τιμολογίου
Η εταιρεία υποχρεούται να εκδίδει απόδειξη λιανικής πώλησης (ή τιμολογίου βάσει στοιχείων που ο πελάτης θα προσκομίσει) για κάθε αγορά.

Ώρες λειτουργίας

Το CAVAISA.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα και, ως εκ τούτου, είναι προσβάσιμο στους επισκέπτες/πελάτες του 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Ωστόσο, η τηλεφωνική ή ηλεκτρονική επικοινωνία με το κατάστημα είναι εφικτή εντός των ωρών π.μ, εως μ.μ, καθημερινές και Σάββατα.

Ώρες παράδοσης

Ανάλογα με την εκάστοτε παραγγελία, οι ώρες παράδοσης του CAVAISA είναι από τις π.μ, έως τις μ.μ καθημερινές και Σάββατο μ.μ.. Κατόπιν συνεννοήσεως, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να παραλάβει την παραγγελία του από το φυσικό κατάστημα της Κάβας CAVAISA, χωρίς χρέωση, καθημερινές και Σάββατο έως τις μ. μ

ο ιστότοπος μας συμμορφώνεται πλήρως με τους παρακάτω κανονισμούς

τι ειναι cookies?

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας “θυμάται” και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.


πως θα διαγράψω τα στοιχειά μου από τον ιστότοπo σας??                        

για να διαγράψετε οτιδήποτε άφορα εσάς από την βάση δεδομένων μας πρέπει να στείλετε ένα μήνυμα εδώ
https://www.cavaisa.gr/?page_id=617 που θα περιεχέι

  • ΌΝΟΜΑ
  • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΉ ΔΙΕΎΘΥΝΣΗ
το αίτημα σας με το που παραληφθεί θα διεκπαιρεωθεί εντός  24 ωρών 

Υπαναχώρηση και Επιστροφές προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε εφόσον μας ενημερώσετε σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με το κόστος επιστροφής και τα έξοδα που έχει επιβαρυνθεί η επιχείρηση CAVAISA για την αποστολή του προϊόντος. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με τα έγγραφα, την απόδειξη λιανικής πώλησης. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.


  Ταυτότητα επιχείρησης

Αρ. Γ.Ε.ΜΗ
136861301000
Επωνυμία
ROBERT MUCI TOY SAFET
ΑΦΜ
129906054
Δ.Ο.Υ ΙΓ ΑΘΗΝΩΝ

Διεύθυνση Επιχείρησης
ΑΘΗΝΑ, ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ 85-87 Τ.Κ. 11251