Περιγραφή
- Προζυμωτική εκχύλιση σε θερμοκρασία 10-12°C για 48 ώρες
- Αλκοολική ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε θερμοκρασία (+/–) 22°C για (+/–) 12 ημέρες.
Κατά τη διάρκεια της ζύμωσης πραγματοποιούνται ανακυκλώσεις του γλεύκους ώστε να έρθει σε επαφή με τα στέμφυλα και να εκχυλιστούν οι τανίνες και οι ανθοκυάνες των σταφυλιών. - Μηλογαλακτική ζύμωση μέσα στη δεξαμενή.
- Ωρίμαση: 10 μήνες σε βαρέλια 300 λίτρων από γαλλική δρυ (40% 1ης και 60% 2ης και 3ης χρήσης)
- Παλαίωση: 6 μήνες στη φιάλη πριν από τη διάθεσή του στην αγορά





Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.